student-name

Ayesha asked in Math

Roman versus 12 KG 350 gram and Krishna Kishore purchase 21 kg 690 gram of sugar how much more sugar did Kishor purchase land Roman

Thank You
student-name

Neha Sethi answered this

Dear student
We know that 1kg=1000 g12 kg=12×1000g=12000 gSo, sugar bought by Roman=12 kg 350 g=12000+350g=12350 gand 21 kg=21×1000g=21000 gSo, sugar bought by Krishna kishore =21 kg 690 g=21000+690 g=21690 gHence  Krishna kishore bought more sugar than Roman by 21690-12350g=9340 g of sugarNote:

Regards